BURSA / MUSTAFAKEMALPAŞA - YALINTAŞ İMAM HATİP ORTAOKULU

Haz

Mustafafakemalpaşa TEMA Vakfı sorumlusu emekli öğretmen Rasim BALABAN, öğrencilerimizle "Su varlıkları" üzerine söyleşi yaptı. Doğayı korumanın önemi vurgulanırken öğrencilere tohum dağtılması çevre bilinci açısından farkındalık oluşturdu.

Haz

Haziran ayının ilk haftası okul şenlikleri kapsamında eğlenmeye ve öğrenmeye devam ediyoruz. Dolu dolu geçirdiğimiz haftamız öğrencilerimiz için çok verimli oldu. Okulumuza 2.ziyareti olan yazarımıza çok teşekkür ederiz.

May

Mustafakemalpaşa Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinin daveti üzerine, 8.sınıf kız öğrencilerimizle okulu ziyaret ettik. Konferans salonunda Müdür Yardımcısı Hatice TURACI'nın sunumundan sonra binayı ve pansiyonu gezdik. Mihmed Başkanı Mehmet IŞIK, Okul Müdürü Ahmet DENİZ ve Müdür yardımcısı Halil İbrahim KÖZKURT, ilçede düzenlenen denemelerde başarı gösteren üç öğrencimize ödüllerini takdim ettiler. Yemek ve lokma ikramlarıyla da güzel vakit geçirdiğimiz etkinliği hazırlayan Okul Müdürü Ahmet DENİZ ve ekibine teşekkür ederiz.

May

Okulumuzun kuruluşundan itibaren desteklerini esirgemeyen Mihmed derneğine ve Başkanı Mehmet IŞIK'a, sunum odamızın kurulmasında ve idarî odalarımızın perdeleri konusunda da yardımları için çok teşekkür ederiz. Sunum odamız sayesinde derslerimiz daha verimli ve keyifli geçiyor.

May

Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Adil ŞAHİN'in okul bahçemize oyun alanları çizim çalışmaları devam ediyor. Bitmiş alanlarda oynamak için öğrencilerimiz teneffüslerde birbirleriyle yarışıyor.

May

"19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı" etkinlikleri kapsamında ilçede düzenlenen resim yarışmasında 8/A sınıfı öğrencilerimizden Şüheda BEY 1. , Ecrin ÇOBAN 2. OLDU.

Bu sene bütün yarışmalarda derece alarak okulumuzu en güzel şekilde temsil eden öğrencilerimize, yeteneklerini farketmelerini sağlayan ve özveriyle çalışan Resim Öğretmenimiz Adil ŞAHİN'e emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

May

Programı hazırlayan başta İngilizce öğretmenimiz Aslı GÖKAY KAHRAMAN ve emeği geçen bütün öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Günün anlam ve önemiyle ilgili konuşma, şiirler, gösteriler, çuval, süngerle su taşıma, balon patlatma yarışmalarıyla çok eğlenceli bir program oldu.

Emeği geçen Seçil ÖNEN, Ertuğrul YAVAŞ, Umut Can ÖREN ve Tolgahan ÖZTÜRK öğretmenlerimize, bütün öğrencilerimize, izlemeye gelen velilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Sağlık , huzur ve mutlulukla hep birlikte nice bayramlara İnşallah.

Bayram dönüşü şekerlerimiz hazır :) :) :)

Nis

Önemli günlerde öğretmenlerimizin rehberliğinde hazırlanan pano çalışmalarımızın hepsi birbirinden güzel. Öğrencilerimizin gizil öğrenmelerinde etkili olan panolarımızın hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Nis

Meslek dersleri öğretmenlerimiz Ayşe DOĞDU ve Hatice DOĞDU'nun rehberliğinde okulumuzda ramazan çalışmaları yapıldı. Öğrencilerimizin kendi elleriyle yaptıkları ramazan davulcusu keyifli bir etkinlik oldu. Öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz, hizmetli personelimizin de katıldığı iki hatim planlaması yapıldı.

Mrt

21 Mart Orman Haftası nedeniyle Mustafakemalpaşa Kaymakamı Ahmet Altıntaş, İlçe Jandarma Komutanı Emre KAVAK, Milli Eğitim Müdürü Veysel ÇALIK, Orman İşletme Müdürü Bünyamin Aslan, Orman İşletme Personeli ve TEMA Vakfı sorumluları ile okulumuzda ağaç dikimi gerçekleştirdik. Öğrencilerimizin ilgiyle dinledikleri Orman İşletme Personelinin sunumu sonrasında dağıttıkları hediyeler onları çok eğlendirdi.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen resim yarışmasında 8/A sınıfından Melike YILDIRIM ilçede 1. oldu. Okulumuz öğrencileri resim yarışmalarında birbirleriyle yarışıyor.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle Matematik Öğretmenimiz Özge Nur KARA'nın öğrencilerimizle hazırladığı törende günün anlam ve önemine dair yazı ve şiirler okundu. "Temsîli Çanakkale Şehitliği" bizlere duygulu anlar yaşattı.

Mrt

Tatbikatta öğrencilerimiz "Çök,kapan,tutun" hareketini uygulayarak yangın merdivenlerinden çok kısa sürede binayı tahliye ettiler. Okul Müdürü Muhammet DEDE, toplanma alanındaki öğrencileri afetlerde nelere dikkat edilmesi gerektiği konusunda bilgilendirdi.